Meer resultaten voor skiër

skiër
Toptalenten Maes en Marchant voeren Belgische generatie skiërs aan Team Belgium.
Marchant, die op 11 december 2016 als eerste landgenoot ooit WB-punten scoorde met een achttiende plaats in de slalom van Val d'Isère, hoopt dit seizoen zijn plaats in de top 30 van de wereld op te eisen. Ik" ben goed in vorm.
Verbeter je techniek Nederlandse Ski Vereniging.
Op het YouTube-kanaal van de Nederlandse Ski Vereniging en op de pagina Tips Tricks vind je een verzameling techniekvideos. Handig, voor zowel de beginnende als de vergevorderde skiër. Leer bijvoorbeeld achteruit ofwel switch' te skiën, ontdekt hoe je meer grip op de piste kunt krijgen of bekijk wat de meestgemaakte skifouten zijn.
Skiën Wikipedia.
Een spoor kan machinaal worden aangelegd, of door de skiërs zelf indien men een toervariant beoefent. Bij niet competitief skiën wordt ook het Nederlands woord wandelskiën gebruikt. Schansspringen: De deelnemers springen van een schans af en proberen daarbij zo ver mogelijk te komen. Naast de springafstand wordt ook door een aantal juryleden de uitvoering van de sprong beoordeeld. Er zijn twee typen schans, de 90-meterschans en de 120-meterschans, naar de typische afstand die er gesprongen kan worden. Noordse combinatie: Dit is een combinatie van langlauf en schansspringen en bevat drie onderdelen: de sprint, de individuele discipline en de teamdiscipline. Biatlon: Op speciale langlaufski's' moet een traject worden afgelegd. Tussendoor moeten doelen worden geraakt met een geweer in verschillende schietposities. Telemarken: Skiën met telemarkski's' met losse hak waarbij de skiër door de knieën buigt bij het draaien.
Marcel Hirscher beste Oostenrijkse skiër aller tijden.
Haar laatste zege was in 1980, toen ze een Olympische gouden medaille won. Maar nu is daar dan Marcel Hirscher! Reporters Maaike en Pauline interviewden de succesvolle Oostenrijkse skiër die vanwege zijn Nederlandse moeder ook een woordje Nederlands spreekt vorige zomer in zijn eigen woonplaats Annaberg.
Derek Visser Skiër Home Facebook.
Al een paar dagen aan het trainen. Hier een stukje van het vrij skiën RS. It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser. Posted by Derek Visser Skiër. Derek Visser Skiër.
Skiër skiet van schitterende bergen in de Alpen.
Skiër skiet van schitterende bergen in de Alpen. Duur: 0123: 26-2-2020. Roman Rohrmoser is een ervaren skiër die deze indrukwekkende video van zijn afdaling in de Alpen maakte. Niet alleen is de prachtige natuurlijke omgeving te zien, maar ook hoe goed hij kan skiën.
Snowboarder schopt skiër uit lift FANtastisch Oostenrijk.
Geplaatst door Thomas Feurstein op dinsdag 22 maart 2016. Snowboarder schopt skiër uit lift. Snowboarder schopt skiër uit lift deze video ging een aantal jaar geleden viral. Te zien was dat een snowboarder een sprong maakte in een stoeltjes lift waardoor de skiër die er inzat eruit viel.

Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op volkskrant.nl die aansluiten op uw interesses.
Skiër buiten piste veroorzaakte mogelijk enorme lawine in de Alpen: We zijn naar hem op zoek Buitenland Nieuws HLN.
Eergisteren was het in Oostenrijk ook al raak. Een 26-jarige Oostenrijkse skiër zat woensdag maar liefst vijf uur lang vast in een luchtbel onder een meter sneeuw na een lawine buiten de piste op de Pleschnitzzinken, een berg in de Oostenrijkse deelstaat Stiermarken.
skier Vertaling naar Nederlands voorbeelden Engels Reverso Context.
Ideaal voor de skiër die graag wil genieten. die graag wil genieten." You will arrive at breathtaking places where you would never come as an ordinary skier. Je komt op adembenemende plekken waar je als gewone skiër nooit zou komen.
Ervaring Hinterstoder voor skiër en niet skier.
Over het skigebied. Ervaring Hinterstoder voor skiër en niet skier. Ervaring Hinterstoder voor skiër en niet skier Hinterstoder. Ervaring Hinterstoder voor skiër en niet skier. Dit onderwerp gaat over de bestemming Hinterstoder. Ruben77 21-03-17 0956.: Ruben77 21 maart 2017 0956.:

Contacteer ons